Szállítás

Szállítási határidők

Az árurendeléseket, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk 1-2 munkanapon belül átadjuk a GLS futárszolgálatnak, ill. személyes átvehetőek. Azonnali árukészlet hiányában a rendeléseket 3-5 munkanapon belül teljesítjük, a várható szállítási és átvételi időpontról e-mailben, vagy telefonon értesítjük Önt. Kiszállítást csak Magyarország területén vállalunk.

Átvételi és szállítási lehetőségek

Egy rendelés maximális súlya 20 kg lehet. Amennyiben a rendelés összsúlya ezt meghaladja, akkor 20 kg-ként külön rendelésként kezeljük és 20 kg-ként plusz szállítási költséget számolunk fel.

Átvétel FoxPost Csomagautomatában (ÚJ!)

  • Átvétel FoxPost Csomagautomatában: 890 Ft
  • 30.000 Ft feletti megrendelés esetén a FoxPost Csomagautomatában való átvétel: ingyenes!

Átvétel GLS CsomagPonton

  • Átvétel GLS CsomagPonton: 990 Ft
  • 30.000 Ft feletti megrendelés esetén a CsomagPonton való átvétel: ingyenes!

Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal

  • Házhoz szállítás GLS futárszolgálattal: 1.090 Ft
  • 30.000 Ft feletti megrendelés esetén a házhoz szállítás: ingyenes!

Személyes átvétel Ügyfélszolgálatunkon

A megrendelt termékek előzetes értesítés után az alábbi címen vehetőek át, amelyet kérünk, 1 héten belül vegyen át:

Fizetési módok

Fizetés készpénzben az áru átvételekor:

A megrendelt termékek ellenértékét átvételkor, az átvételi ponton, vagy a kézbesítő futárnak kell készpénzben kifizetni.

Fizetés banki átutalással:

Amennyiben banki utalással kívánja megrendelését fizetni, kérjük, hogy a megrendelés végösszegének az OTP Bank 11717009-20195933 számú bankszámlára szíveskedjen átutalni. Kérjük, hogy az utalás közleményében a rendelési számot szíveskedjen feltüntetni.

Tájékoztatás GLS futárszolgálattal történő szállítás esetén:

Az árurendeléseket a beérkezésüket követő 1-5 munkanapon belül átadjuk a GLS futárszolgálatnak, amennyiben azonnali raktárkészlettel rendelkezünk. Ennek hiányában a várható szállítás időpontjáról e-mailben ill. telefonon értesítjük. A szállítás kizárólag munkanapokon, 8-16 óra közötti intervallumban történik, pontos időmegjelölés nélkül. Az első kiszállítási kísérlet meghiúsulása esetén a második kiszállítási kísérlet az alapszolgáltatás része. A második kiszállítási kísérlet eredménytelensége, vagy a korrekciós eljárás sikertelensége esetén a csomag visszaszállításra kerül a ProVitamix Kft. telephelyére.

Ha a csomag nem kézbesíthető, akkor azt a GLS maximum 5 munkanapig tárolja (kivétel a címzett jelzett szabadsága esetén, ekkor maximum 10 munkanapig), ennek lejárta után a csomagokat – külön jelzés nélkül – visszaszállítja a ProVitamix Kft. telephelyére. Átvétel megtagadása, vagy a ProVitamix Kft. korrekciós eljárás során adott utasítása alapján a GLS nem végez második kézbesítési kísérletet, a csomagot visszaszállítja a feladónak.

Amennyiben a csomag láthatóan sérült vagy nyitott, akkor a csomagot ne vegye át, és haladéktalanul értesítsek Ügyfélszolgálatunkat a történtekről.