Biomenü Bio Karob por
A kakaó helyettesítésére szolgáló karob, főleg a reform konyhát kedvelők, allergiás vagy egészségtudatos emberek körében ismert. Hasonlít a kakaóra, kissé édeskés ízű, élelmi rostokban, vitaminokban (A és B), kalciumban és ásványi anyagokban gazdag, antioxidáns hatású alapanyag. Könnyen oldódik, tökéletes sütemények, krémek, fagylaltok, parfék, sodók készítéséhez. Koffein, glutén és laktózmentes.
Hatóanyag:
- 100% organikus karob por.
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.