Biomenü Bio Kurkuma+Fekete bors kapszula
A kurkuma erős antioxidáns, elsősorban gyulladás gátló, de különösen jótékony hatással bír a szervezetre a következő betegségeknél, mint ízületi gyulladás, reumás jellegű ízületi gyulladás, illetve heveny fertőzések. Megakadályozza a vérlemezkék összecsapódását, elősegíti a vérrögök oldódását, vagyis vérhígító, az érrendszert védelmező hatású lehet.
Összetevők:
bio kurkumapor, bio feketebors; hidroxipropil-metilcellulóz alapú 0- ás méretű kapszula, 100% hipromellóz.
Hatóanyag 100g-ban: NRV
- Energia 1387 kJ/331 kcal
- Zsír 1,3 g
– amelyből telített zsírsav 0,5 g
– amelyből egyszeresen telítetlen zsírsav 0,5 g
– amelyből többszörösen 0,2 g - Szénhidrát 59 g
– amelyből cukor 3,6 g - Rost 22 g
- Fehérje (protein) 9,6 g
- Só 0,13 g
Javasolt adagolás:
napi 2 kapszula.
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.