Biomenü Bio Matcha tea kapszula
A közel egy évezredes japán matcha tea, fájdalomcsillapító és gyulladáscsökkentő hatású, hozzájárulhat az elme és a test frissítéséhez, az emésztőrendszer egészséges működéséhez. Jótékony hatással lehet a hormonháztartásra és a mellékvesék működéséhez.
Tápanyag-információ (100 g):
- Energia 1320 kJ/315 kcal
- Zsír 2,5 g
– amelyből telített zsírsav 0,7 g
– egyszeresen telítetlen zsírsav 0,3 g
– amelyből többszörösen telítetlen zsírsav 1,4 g - Szénhidrát 33 g
– amelyből cukor 6,7 g - Rost 34,8 g
- Fehérje (protein) 22,8 g
- Só 0,0 g
- A-vitamin 2460 μg
- K-vitamin 2300 μg
- C-vitamin (Aszkorbinsav) 298 mg
- B2-vitamin (Riboflavin) 0,1 mg
- B9-vitamin (Folsav) 260 μg
- Kálium 1190 mg
- Vas 7 mg
Javasolt adagolás:
3-6 kapszula naponta.
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.