Biomenü bio perui kakaóbab
A kakaó kiemelkedően magas antioxidáns és jelentős magnézium tartalma hozzájárulhat a megfelelő idegi és izomműködéshez. Magas antioxidáns tartalma védi a sejteket, így lassítja az öregedési folyamatokat, hangulatjavító, növeli az energiaszintet, javíthatja a vérkeringést és kiváló afrodiziákum.
A kakaóbab felhasználása sokrétegű, hiszen fogyasztható magában, sütemények ízesítéséhez, de készíthetünk kakaóitalt is belőle. Az ajánlott mennyiség napi két evőkanál.
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.