Biomenü bio perui kakaóvaj tallér
A kakaó kiemelkedően magas antioxidáns és jelentős magnézium tartalma hozzájárulhat a megfelelő idegi és izomműködéshez. Magas antioxidáns tartalma védi a sejteket, így lassítja az öregedési folyamatokat, gyors felszívódású, vitamindús és bőrápoló alapanyag.
Alkalmazás:
Felhasználható sütemények és desszertek hozzávalójaként, valamint mennyei csokoládé is készíthető belőle. A kakaó értékes hatóanyaginak legfőképpen a bőrápolásban vehetjük hasznát, ugyanis rendkívül gazdag különböző telítetlen zsírsavakban, vitaminokban, fehérjékben, mangában, káliumban és foszforban is.
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.