Biomenü bio perui zúzott nyers kakaóbab
A kakaó kiemelkedően magas antioxidáns és jelentős magnézium tartalma hozzájárulhat a megfelelő idegi és izomműködéshez. Magas antioxidáns tartalma védi a sejteket, így lassítja az öregedési folyamatokat, hangulatjavító, növeli az energiaszintet, javíthatja a vérkeringést és kiváló afrodiziákum.
Alkalmazása:
A zúzott kakaó babot rágcsáljuk el. Kiváló sütemények, desszertek, reggelik ízesítéséhez, kakaó-, forró csokoládé készítéséhez. Tökéletes íz harmónia érhető el mézzel, vaníliával, fahéjjal, gyümölccsel, pikáns paprikával fűszerezve.
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.