Biorganik Natúr tápióka keményítő
A keményítő alkalmas sütésre, főzésre, kiváló adalékanyag szószokhoz, főzelékekhez. Ez az egyik leginkább konyhabarátnak nevezhető keményítőféle, mert amellett, hogy mellékíz és színmentes, rendkívül sima, csomómentes ételeket készíthetünk vele.
Felhasználása: Felhasználható kenyerek, péksütemények készítéséhez is. Nincs se mellékíze, se színe, így bármilyen étel elkészítésekor alkalmazhatjuk.
Összetevők: tápióka keményítő*
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 1498 kJ / 358 kcal
Zsír: 0,02 g
– amelyből telített zsírsavak: 0,01 g
Szénhidrát: 88,69 g
– amelyből cukor: 3,35 g
Rost: 0,09 g
Fehérje: 0,19 g
Só: 0,0025 g