Naturmind Karobpor
A Karobpor a kakaó helyettesítésére használható, értékes tápanyagtartalmú por. Színében és állagában nagyon hasonlít, ugyanakkor egészségesebb és az íze édesebb, mint a kakaóé.
Összetevők: karobpor.
A termést tisztítás után megszárítják (150 percen át, 90 Celsius fokon), majd leőrlik és kiszerelik.
Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: | 1529 kJ / 355 kcal |
Zsír: | < 4 g |
– amelyből telített zsírsavak: | < 1 g |
Szénhidrát: | 84,26 g |
– amelyből cukor: | 38,14 g |
Rost: | 18,9 g |
Fehérje: | 4,87 g |
Só: | 0,017 g |
A termék szóját, glutént, zellert és olajos magot is feldolgozó üzemben készül.