Collango Collagen – kollagén por málna
A kollagén rostok felelősek a bőrszövet karbantartásáért. Fogyasztása lényegesen csökkenti az ízületi fájdalmat és növeli az ízületi funkciókat, valamint annak rugalmasságát.
Tápanyagok 100 g-ban:
- Energiatartalom 1373 kJ/328 kcal
- Zsír 0 g
- Fehérje 82 g
- Szénhidrát 0 g
- Nátrium 1136 mg
- Fehérje 82 g
- Hidrolizált I-es típusú kollagén 90,9 g
- C-vitamin 4545 mg
- E-vitamin 21,81 mg
- B1-vitamin 1,816 mg
- B2-vitamin 2,54 mg
- B3-vitamin 29,06 mg
- B5-vitamin 10,9 mg
- B6-vitamin 0,92 mg
- B7-vitamin 2,09 µg
- B12-vitamin 3,63 µg
- Folsav 393,2 µg
- Cink 136 mg
Aminosavak 100 g fehérjében:
- Alanin 8100 mg
- Arginin 8400 mg
- Aszparaginsav 6600 mg
- Glutaminsav 12400 mg
- Glicin 20600 mg
- Hisztidin 800 mg
- Hidroxilizin 1200 mg
- Hidroxiprolin 11400 mg
- Izoleucin 1500 mg
- Leucin 2900 mg
- Lizin 3400 mg
- Metionin 600 mg
- Fenil-alanin 2100 mg
- Prolin 11500 mg
- Szerin 3400 mg
- Treonin 1900 mg
- Tirozin 500 mg
- Valin 2400 mg
Összetevők:
Peptan kollagén, aszkorbinsav, természet azonos málna aroma, édesítő: steviol glikozidok, cink citrát, színezék: azorubin*
Adagolási javaslat:
11 g port (1,5 adagolókanál) oldjunk fel ízlés szerint (1-2 dl-be javasoljuk), bármilyen hideg folyadékba vagy joghurtba.
Fogyasztási javaslat:
Lehet fogyasztani ciklikusan, három hónapon keresztül 11 g Collango kollagént fogyasztva, majd elégséges heti 11 g-ot fogyasztani vagy állandó jelleggel minden nap fél adagot (5,5 g-ot) fogyasztani.
Allergén információ:
Tej, tojás, glutén, szója, földimogyoró, mogyoró, hal és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.