Collango FISH halkollagén kékmálna
A kollagén szervezetünk elsődleges kötőszövete, valamit egy kulcsfontosságú fehérjéje, amely biztosítja a bőr, a porcok és a csontok kohézióját, rugalmasságát. Szerkezeti építőeleme továbbá a kötőszöveteknek, hajnak, körömnek, ínaknak, izmoknak, ízületi porcoknak.
Jellemzői:
- I-es típusú hidrolizált Naticol® BPMG hal kollagén
- Kollagén/ adagban 5.000 mg (5 g)
- C-vitamin/adag 250 mg
Tápanyag táblázat 1 adag: 5 g/5,5 g (0,5 adagolókanál):
- Energia 19 kcal/ 80 kJ
- Zsír 0 g
– ebből telített zsírsav 0 g - Szénhidrát 0 g
– ebből cukor 0 g - Nátrium 30 mg
- Fehérje 4750 mg
- Hidrolizált kollagén I-es típus 5000 mg
- L-aszkorbinsav (C vitamin) (csak ízesekben) 250 mg
*: RI%: Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8400 kJ/2 000 kcal)
Összetétel:
I-es típusú hidrolizált kollagén (hal), L-aszkorbinsav, malát sav, aroma, édesítőszer: szukralóz és stevia (szteviol glikozidokat tartalmaz), színezék: brillant kék (kékmálna íznél) vagy céklavörös (meggy íznél).
Javasolt fogyasztás:
Napi 1 adag (5 g/5,5 g) fogyasztása javasolt.
165g /tasak- 30 adag. Natúr, kékmálna és meggy ízben,.Természetes színezékkel. Könnyen és gyorsan oldódik, csupán hideg vízben is víztisztán
Allergén információ:
Tej, tojás, mogyoró, hal, glutén és rákféle összetevőket feldolgozó üzemben készült!
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.