,

Dia-wellness forrócsoki por – 250g


A Dia-Wellness forrócsokipor csökkentett szénhidráttartalmú forró csokoládépor keverék. Fruktózzal és természetes édesítőszerrel készült.

774 Ft

Dia-wellness forrócsoki por

A Dia-Wellness forrócsokipor csökkentett szénhidráttartalmú forró csokoládépor keverék. Fruktózzal és természetes édesítőszerrel készült.

Fogyókúrázók és cukorbetegek is fogyaszthatják. Csökkentett szénhidráttartalmú diétába is beilleszthető.

Elkészítése: 1 dl forró vízben vagy tejben 1 púpozott evőkanál Dia-wellness forrócsoki port elkeverünk.

Tápérték 1 dl elkészített italban vízzel:

  • Energia: 34 Kcal/144 KJ
  • Fehérje: 0,8 g
  • Szénhidrát: 4,9 g ebből nem felszívódó 0,5g
  • Zsír: 0,8 g
  • Élelmi rost: 3,2 g

Tápérték 1 dl elkészített italban tejjel:

  • Energia: 72 Kcal/304 KJ
  • Fehérje: 3,5 g
  • Szénhidrát: 9,5 g ebből nem felszívódó 0,5 g
  • Zsír: 1,7 g
  • Élelmi rost: 3,2 g

Összetevők: részben hidrogénezett növényi zsír (pálma), zsíros-és sovány tejpor, fruktóz, tömegnövelőszer: poli-dextróz, csokoládépor 8% (kakaómassza, édesítőszer: malitol,kakaóvaj, emulgálószer: szójalecitin, természetes vanília, kakaópor, édesítőszer: malitol, erythritol, sűrítőanyag E466, E410, prozselatin, aromák, tapadás gátló anyag: szilicium dioxid

Tápérték 100 g termékben:

  • Energia: 412 Kcal/ 1729 KJ
  • Zsír: 18,8 g
    melyből telített zsírsavak: 13,2 g
  • Szénhidrát:48.7 g
    melyből cukrok:27,2g
  • Rost: 13,1 g
  • Fehérje: 12 g
  • Só: 0,162g
  • Összesített felszívódó szénhidrát: 47,4 g

Cikkszám: 80587 Kategóriák: , Gyártó:

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.