Dr. Hauschka Jojoba-ziliz hajbalzsam – 200ml


Jojoba-ziliz hajbalzsam, kisimító hatású hajápoló készítmény, amely rugalmasságot ad a hajnak.

4.390 Ft

Dr. Hauschka Jojoba-ziliz hajbalzsam

Jojoba-ziliz hajbalzsam, kisimító hatású hajápoló készítmény, amely rugalmasságot ad a hajnak.

A Jojoba-ziliz hajbalzsam a hajápolás tökéletes záróakkordja. A jojoba- és a makadámiadió-olaj kisimítja a haj szerkezetét.A ziliz, a tölgy és a csalán regeneráló hatású gyógynövényi kivonatai hidratálják és erősítik a fejbőrt és a hajat.

A búza- és a tejprotein védi és rugalmassá teszi a hajat, és megnöveli annak tömegét.Az eredmény: ápolt, könnyen fésülhető, természetesen csillogó, rugalmas haj.

Alkalmazása: Hajmosás után oszlassa el a haján, hagyja rövid ideig hatni, majd öblítse ki. Nagyon száraz hajtövek esetén a fejbőrbe is masszírozza be.

Cikkszám: 109426 Kategória: Gyártó:

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.