,

Éden Prémium ezüstkolloid – 250ml


Az ezüstkolloid ezüst-részecskék vizes oldata. Fertőtlenítő szer, belsőleg használva antibiotikus hatású.

1.584 Ft

Éden Prémium ezüstkolloid

A jó minőségű elektrolízises ezüst-kolloid oldat átlátszó vagy sötét-piros, pozitív töltésű ezüst ionokat és 1 – 10 nanométeres negatív töltésű ezüst-részecskéket tartalmaz desztillált vízben, amik sohasem ülepednek le, hanem állandó Brown-mozgásban vannak.

Fertőtlenítő hatású szer, amit a régebben már használtak sebfertőtlenítésre. Vizsgálatok alapján belsőleg használva is antibiotikus hatású és fogyasztását sokan veszélytelenebbnek tartják az általánosan használt antibiotikumoknál. Ritkán vált ki allergiás reakciókat, kevésbé lép kölcsönhatásba más gyógyászati készítményekkel és kisebb a baktériumrezisztencia kialakulásának valószínűsége is. A véráramba hamarabb felszívódó apró részecskéi nem jutnak el a bélbe, így nem károsítja bélflórát.

Hosszan tartó alkalmazás esetén fennállhat az argiria veszélye, ami a bőr tartós, kékes-szürkés elszíneződését jelenti. Az ellenőrzötten előállított, egyéb szennyező ezüst-vegyületektől mentes termékeknél, normál dózisban alkalmazva gyakorlatilag minimálisnak tartják az argiria kialakulásának kockázatát.

Használható:

Háztartásban:
– Fertőtlenítő lemosásra használható. Az ezüst-kolloiddal fertőtlenített ivóvíz fogyasztásával megelőzhetünk gyulladásos és fertőzéses megbetegedéseket.
– Mosásnál fertőtlenítés céljából.

Külsőleg:
– Pattanások, ótvar, skarlát, bőrfarkas, gombás fertőzéseknél
– Fülgyulladásnál, herpesznél, égés-fagyás esetén, szemölcsök ellen.
– Közvetlenül vágott sebekre, horzsolásokra és nyílt sebekre közvetlenül is alkalmazható fertőtlenítőszerként
– Befújhatunk vele ekcémát, viszkető felületeket, szúnyogcsípést vagy bármilyen bőrbetegséget. Használhatjuk körömágyi, lábujjköröm és fülgombásodás ellen. Fújjuk a lábujjak közé, combhajlatba, hogy megszüntessük a bőrviszketést, lábujjak közti kipállást, gombás fertőzéseket, kiütéseket.

Belsőleg:
– Bedugult fül kimosására
– Torokgyulladásnál gargalizálásra
– Szájöblítéssel a száj- nyálkahártya és fogínypanaszoknál
– Foggyulladásnál, fogszuvasodás megelőzéséhez
– Afták, szájsebek gyorsabb gyógyulását segíti
– Szemcseppként szemgyulladásnál (bakteriális kötőhártya-gyulladás esetén)
– Irrigáló szerként hüvelyfertőzésnél
– Allergia, szénanátha esetén gyorsan megszünteti a megfázásos, influenzás tüneteket.
– Tüdőgyulladás, staphylococcusos és streptococcusos fertőzések, légzőszervi és orrüregi fertőzések kezelésére
– Agyhártyagyulladásnál, vérpanaszok, leukémia, szifilisz, gonorrhea és vérélősködők esetén, Lyme-kórnál, nyirokérgyulladásnál, gyomorfekélynél is alkalmazható.

-20% kupon kedvezmény minden BioCo termékre!

Most rendeljen a díjnyertes BioCo termékekből, mert akciónk keretében -20% kedvezménnyel vásárolhat meg minden BioCo terméket! A BIOCO20 kuponkódot a Kosár vagy a Pénztár oldalon kell beírni, a kedvezmény csak így érvényesíthető.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.