Marnys Junior VIT multivitamin erdei gyümölcsös
A készítmény 12 fajta vitamint és méhpempőt tartalmaz, hatóanyagai hozzájárulhatnak az immunrendszer optimális működéséhez, a szabad gyökök elleni védelemhez, támogatja a közösségbe történő beszoktatás előtt álló, illetve a már közösségbe járó gyermekek immunrendszerének védelmét.
Hatóanyagok 5 ml szirupban:
- méhpempő 150 mg
- L-aszkorbinsav (C-vitamin) 60 mg
- nikotinamid (niacin, B3-vitamin) 18 mg
- D-alfa-tokoferol (E-vitamin) 10 mg
- kálcium-D-pantotenát (pantoténsav, B5-vitamin) 6 mg
- piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin) 2 mg
- riboflavin (B2-vitamin) 1,6 mg
- tiamin-mononitrát (B1-vitamin) 1,4 mg
- retinil-acetát (A-vitamin) 800 µg
- folsav (B9-vitamin) 200 µg
- D-biotin (biotin) 150 µg
- kolekalciferol (D-vitamin) 5 µg
- cianokobalamin (B12-vitamin) 1 µg
Összetevők:
Ivóvíz, fruktóz, méhpempő, L-aszkorbinsav (C-vitamin), nikotinamid (niacin, B3-vitamin), tartósítószer: kálium-szorbát, D-alfa-tokoferol (E-vitamin), erdei gyűmölcs aroma, kálcium-D-pantotenát (pantoténsav, B5-vitamin), piridoxin-hidroklorid (B6-vitamin), riboflavin (B2-vitamin), tiamin-mononitrát (B1-vitamin), retinil-acetát (A-vitamin), pteroilmonoglutaminsav (folsav, B9-vitamin), D-biotin (biotin), kolekalciferol (D-vitamin), cianokobalamin (B12-vitamin).
Adagolás:
Elsősorban gyermekeknek javallott, lehetőleg reggeli vagy déli étkezés előtt, az alábbiak szerint:
– 5-12 év közötti gyermekek számára 5 ml/nap
– 12 év feletti gyermekek és felnőttek számára 10 ml/nap
Az adagoló kupak a csomagolásban található. Vízben, gyümölcslében oldva, esetleg táplálékban elkeverve, vagy önmagában fogyasztandó.
Laktóz- (tej-) és gluténmentes.
Figyelmeztetés:
Fogyasztás előtt alaposan felrázandó! Az ajánlott napi mennyiséget ne lépje túl!
Tájékoztatás
Az étrend-kiegészítők élelmiszereknek minősülnek és bár kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.