Mikrobiom-11 probiotikum – 30 tasak


A Mikrobiom-11 probiotikum 1 tasakja 11 sav rezisztens probiotikus baktérium törzset, 20 milliárd baktériumot tartalmaz. Használata ajánlott antibiotikumos kezelések után, valamint hasmenés, puffadás, és emésztési zavarok esetén.

7.276 Ft

Mikrobiom-11 probiotikum

A Mikrobiom-11 probiotikum 1 tasakja 11 sav rezisztens probiotikus baktérium törzset, 20 milliárd baktériumot tartalmaz. Használata ajánlott antibiotikumos kezelések után, valamint hasmenés, puffadás, és emésztési zavarok esetén.

A Mikrobiom–11 élőflórás étrend-kiegészítő a világ egyik legnagyobb tapasztalatokkal rendelkező gyártójától származik. A benne lévő probiotikus törzsek szabadalommal védettek, és hatásaikat klinikai vizsgálatok támasztják alá.

Bélrendszerünkben a hasznos és a káros bélflórának egyensúlyban kellene lennie. Azonban az életünk során minket ért, legtöbbször külső behatásokra (antibiotikumok, fertőzések, méreganyagok, … stb.) ez az egyensúly felborulhat. A hasznos bélflóra állítja elő a vitaminok, enzimek nagy részét, számos létfontosságú hormont és az immunrendszer főbb alapelemeit. Ha a hasznos bélflóra károsodik, akkor ezek az anyagok nem termelődnek, és ennek számos élettani következménye lehet. Legyengülhet az immunrendszer, bőrbetegségek, allergiás tünetek jelenhetnek meg, és a hormonrendszer egyensúlyának hiányában elhízás, és keringési problémák jelentkezhetnek. Ha a hasznos bélflóra nem jól működik, és a tápanyagokat nem tudja megfelelően lebontani (emészteni), annak következménye lehet például a glutén és laktóz érzékenység kialakulása is.

A legyengült hasznos bélflórát nagyban segíthetjük kívülről bevitt, úgynevezett probiotikumokkal.

Prebiotikumok: A hasznos bélflóra energia forrásai. Jellemzően növényi és állati rost anyagok.

Probiotikumok: A hasznos bélflórát felépítő baktérium és gomba törzsek.

Kismamák is fogyaszthatják és gyerekek 6 éves kor felett.

Összetevők: Oligoszacharidok, Maltodextrin, Inulin, Édesítoszer: Xilit, Éloflórás porkeverék ( Lactobacillus acidophilus LA107, Bifidobacterium longum BL268, Lactobacillus rhamnosus LCR103, Streptococcus thermophilus ST138, Lactobacillus rhamnosus LCR177, Bifidobacterium adolescentis BA286, Lactobacillus plantarum LP112, Lactobacillus paracasei LPC188, Bacillus coagulans BC208, Saccharomyces boulardii SB055, Bacillus subtilis BSN287 ), Joghurt por aroma, Édesítőszer: Szukralóz.

Hatóanyagok:

 • Lactobacillus acidophilus LA107: 2 milliárd CFU
 • Bifidobacterium longum BL268: 2 milliárd CFU
 • Lactobacillus rhamnosus LCR103: 2 milliárd CFU
 • Streptococcus thermophilus ST138: 2 milliárd CFU
 • Lactobacillus rhamnosus LCR177: 2 milliárd CFU
 • Bifidobacterium adolescentis BA286: 2 milliárd CFU
 • Lactobacillus plantarum LPC112: 2 milliárd CFU
 • Lactobacillus paracasei LPC188: 2 milliárd CFU
 • Bacillus coagulans BC208: 2 milliárd CFU
 • Saccharomyces boulardii SB055: 1 milliárd CFU
 • Bacillus subtilis BSN287: 1 milliárd CFU
 • Összes élő flóra: 20 mrd CFU

*Na: Nincs adat
*NRV%: Napi beviteli referencia érték felnőttek számára
*CFU: élő sejtszám

Ajánlott napi adag: 1 tasak / nap, étkezés előtt 1-2 dl folyadékban elkeverve.A tasak tartalmát felbontás után néhány percen belül fogyassza el.

Figyelmeztetés: Ne használjon a termék feloldásához meleg (forró) italt, mert az élőflóra károsodhat. Egyszerre csak egy tasaknyit fogyasszon a készítményből.

Tárolás: Fénytől, sugárzó hőtől védett, száraz, hűvös helyen, hűtött térben (hűtőszekrényben) tárolja!

Készleten

Cikkszám: 108681 Kategória:

Törzsvásárlói pontrendszer -10% kedvezménnyel!

 

Vásároljon a Törzsvásárlóknak termékkategóriában lévő termékek közül és mi 10% kedvezményt jóváírunk az egyenlegén!

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.000 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra. Ez a 10% kedvezmény csak a Törzsvásárlóknak termékkategóriában lévő termékek vásárlása esetén érvényes.

A Törzsvásárlóknak termékkategóriában többek között az alábbi népszerű termékek találhatóak meg:

A Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyi pont kerül jóváírásra az egyenlegén.

További információk a Törzsvásárlói pontrendszerről »

 

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.