,

Organiqa Bio nyers Ashwagandha por – 125g


Az ashwagandhát elsősorban az idegrendszerre gyakorolt nyugtató hatása miatt kedvelik. Adaptogén tulajdonságának köszönhetően szervezetünket egyensúlyba hozza.

1.399 Ft

Organiqa Bio nyers Ashwagandha por

Az ashwagandhát indiai ginzengnek is nevezik és az ajurvédikus orvoslásgyakran használt gyógynövénye.

Elsősorban az idegrendszerre gyakoroltnyugtató hatása miatt kedvelik. Adaptogén tulajdonságának köszönhetően szervezetünket egyensúlyba hozza.

Természetes adaptogén a hatékony stresszkezelésért

Mivel az Ashwagandha egy természetes adaptogén, ezért képes elősegíteni a relaxációt, és csökkenteni a stresszt. A krónikus stressz elképesztő károkat tud okozni a szervezet sejtjeiben. Ez az adaptogén tulajdonság azonban védi az idegrendszert, fokozza a szorongással és a stresszel szembeni ellenálló képességünket, valamint csökkenti ezek degeneratív hatásait. Mindebből pedig az is következik, hogylassítja az öregedési folyamatokat.

Erőteljes antioxidánsként is ismert, aminek köszönhetően megelőzi a korai sejtpusztulást, a mutációt, illetve az oxidatív stresszt.Ezen kívül, maguk a vizsgálatok is kimutatták, hogy jelentősen csökkent a szervezetükben a kortizol szint, ami nem más, mint maga a “stresszhormon”.

Feldolgozása: A növény gyökerét szárítás után porráőrlik, így fogyasztjuk.

Felhasználási javaslat: a tradicionális módszer szerint tejbe (vagy növényitejitalba) keverve, édesítve fogyasztjuk, lehetőleg lefekvés előtt.

Átlagos tápérték 100 g termékben:

  • Energiatartalom:1159 kJ/277 kcal
  • Zsírok:0,3 g,
    amelyből telítettzsírsavak: 0,1 g
  • Szénhidrát:46,9 g,
    amelyből cukrok:10,7 g
  • Fehérjék: 3,7 g
  • Só: 0,2 g

-20% kupon kedvezmény minden BioCo termékre!

Most rendeljen a díjnyertes BioCo termékekből, mert akciónk keretében -20% kedvezménnyel vásárolhat meg minden BioCo terméket! A BIOCO20 kuponkódot a Kosár vagy a Pénztár oldalon kell beírni, a kedvezmény csak így érvényesíthető.

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.