Vitamed Prémium Ízület komplex kapszula – 60db


Kurkuma gyökér-, zöldkagyló-, feketebors-kivonat por felhasználásával készült gluténmentes étrend-kiegészítő zselatin kapszulában.

2.848 Ft

Vitamed Prémium Ízület komplex kapszula

Kurkuma gyökér-, zöldkagyló-, feketebors-kivonat por felhasználásával készült gluténmentes étrend-kiegészítő zselatin kapszulában.

Összetevők: Kurkuma gyökér kivonat por 10:1, zöldkagyló kivonat por 10:1, feketebors kivonat por 10:1, zselatin (kapszula), mikrokristályos cellulóz, magnézium-sztearát.

Mind a kurkuma gyökér mind a zöldkagyló fogyasztása régóta ismert, hogy kedvező hatású a különféle ízületi megbetegedések kezelésében, mely hatást a feketebors tovább erősít. A keverék különböző összetevői a következő kedvező hatásokat fejtik ki.

Hatóanyag: Kurkuma gyökér kivonat por (10:1), Zöldkagyló kivonat por (10:1), Feketebors kivonat por (10:1)

Hatóanyag egy kapszulában:

  • Kurkuma gyökér kivonat por (10:1) : 240 mg
  • Zöldkagyló kivonat por (10:1) : 120 mg
  • Feketebors kivonat por (10:1) : 20 mg

Felhasználási javaslat: természetes étrend-kiegészítőként naponta 21 kapszula bőséges folyadékkal lenyelve. Ajánlatos naponta legalább 1-2 liter folyadék fogyasztása.

  • A kurkuma fő összetevője a kurkumin, mely ugyan nehezen szívódik fel, de a feketeborsban található piperin 2.000%-al javítja az abszorbciót
  • A kurkumin rendkívül erős gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású
  • Számos arthritisel kapcsolatos kutatás bizonyította, hogy a kurkumin fogyasztása javította a kezelés hatásfokát
  • A másik összetevő, a zöldkagyló rendkívül jó omega-3 zsírsav-, aminosav- és vitamin forrás
  • A zöldkagyló kivonat szintén gyulladáscsökkentő hatású, fogyasztására irányuló kutatások alapján jól kezelhető vele az osteoarthritis és reumatoidarhtritis is

Figyelmeztetés: Az ajánlott napi adagot ne lépje túl! Nem helyettesíti a vegyes étrendet és az egészséges életmódot. Kisgyermekektől elzárva tartandó. Szedése gyermekeknek nem ajánlott.

Cikkszám: 109128 Kategória: Gyártó:

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.