Zafir Zeller olajkapszula – 60db


A zellerben tökéletes egyensúlyban vannak a szerves sók és a vitaminok. A zeller hozzájárul a test só háztartásának egyensúlyához, ami az izzadás során megváltozhat. Potencianövelő is. A kismedencében vérbőséget okoz, mindkét nemnél afrodiziákum.

3.124 Ft

Zafir Zeller olajkapszula

A zellerben tökéletes egyensúlyban vannak a szerves sók és a vitaminok. A zeller hozzájárul a test só háztartásának egyensúlyához, ami az izzadás során megváltozhat.

Potencianövelő is. A kismedencében vérbőséget okoz, mindkét nemnél afrodiziákum.

Az olajnakkülönleges hatása lehet az idegrendszer szabályozására, nyugtatására (feszültség, hiperaktivitás ellen),továbbá az allergiára.

Az allergiás, túlzott érzékenység kialakulásához számos anyag hozzájárulhat, pl. tartósítószerek. Azok is, amelyek a közért polcain vannak,vagy azok, amelyeket a gyorsétkezdékben használnak a krumpli vagy más zöldségféle bepermetezésére,hogy ne barnuljon meg felhasználás elõtt.

Készítmény: a gyógynövény hidegensajtolt, szezámolajjalkészített olajos kivonata, kapszulázva. Az olajos kivonat előnye, hogy nem terheli a gyomrot,könnyebben felszívódik és a hidegensajtolt olajkomponens olyan telítetlen zsírsavakat tartalmaz, amelyek a szervezet számára létfontosságúak, de a modern táplálkozásban
elégtelen mennyiségben visszük be a szervezetbe.

Felhasználási javaslat: A közérzet javításáraés a szervezet immunitásának fokozására napi 11-2 kapszula fogyasztása előnyös. Erősebbhatás elérése érdekében az adag növelhető, de a napi 23 kapszulát nem ajánlott túllépni!

A flakon tartalma: 60 db „1” méretű keményzselatin kapszula, 300 mg beltartalommal, amely 3%természetes méhviasszal stabilizált. Erre a körülményre felhívjuk a méhészeti termékekre érzékenyfogyasztók figyelmét.

Cikkszám: 85224 Kategória: Gyártó:

Tájékoztatás az étrend-kiegészítőkről

Az étrend-kiegészítők az érvényben levő európai uniós szabályozás szerint élelmiszereknek minősülnek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat. Bár az étrend-kiegészítők kedvező élettani hatással rendelkezhetnek, amely egyénenként eltérő lehet, jelölésük, megjelenítésük, és reklámozásuk során nem engedélyezett a készítményeknek betegséget megelőző vagy gyógyító hatást tulajdonítani, illetve ilyen tulajdonságra utalni.