GAL Omega-3 Eco hozzájárul az erek rugalmasságához, erősítik a csontokat, lassítják az ízületek kopását.

Omega 3-6-9 olajok és lecitin

Omega 3-6-9 olajok és lecitin

Az omega 3-6-9 olajok és a lecitin alapvető zsírsavakkal támogatják az egészséges életmódot, javítják az immunrendszer működését, elősegítik az emésztést, és hozzájárulnak a szív- és érrendszer védelméhez.

Átmeneti készlethiány, jelenleg nem rendelhető
-15%
Original price was: 3.550 Ft.Current price is: 3.020 Ft.
-15%
Original price was: 2.670 Ft.Current price is: 2.270 Ft.
Átmeneti készlethiány, jelenleg nem rendelhető

Immunrendszer támogatása

Az omega 3-6-9 zsírsavak, különösen az omega-3, gyulladáscsökkentő hatásúak, segítve az immunrendszer hatékony működését. A lecitin foszfolipidjei is fontos szerepet játszanak az immunsejtek membránjának erősítésében, ezzel támogatva a szervezet védekezőképességét és csökkentve a betegségek kialakulásának kockázatát.

Emésztés és anyagcsere

Az omega zsírsavak hozzájárulnak az emésztőrendszer egészséges működéséhez, serkentik a zsírok lebontását és javítják a tápanyagok felszívódását. A lecitin különösen jótékony hatású az emésztőrendszer számára, mert segít megelőzni az epével kapcsolatos problémákat, valamint elősegíti az anyagcsere kiegyensúlyozott működését és a testsúly kontrollját.

Keringési rendszer védelme

Az omega 3-6-9 zsírsavak rendszeres fogyasztása csökkentheti a koleszterinszintet és támogathatja a vérkeringés egészségét, ami alapvető a szív- és érrendszer védelmében. Az omega-3 zsírsavak segítik a véráramlást és csökkentik az érelmeszesedés kockázatát, míg a lecitin közreműködik a vér koleszterinszintjének szabályozásában, ezáltal fokozza a szív védelmét.

Antioxidáns hatás

Az omega zsírsavak és a lecitin antioxidáns hatásai révén támogatják a sejtek védelmét az oxidatív stressz ellen, amely a sejtöregedés egyik fő oka. Ezek az összetevők hozzájárulnak a szervezet természetes védekező képességének erősítéséhez, és lassítják a káros szabadgyökök sejtkárosító hatásait, így elősegítik a fiatalos megjelenés és vitalitás fenntartását.

Bőr egészsége és rugalmassága

Az omega 3-6-9 zsírsavak és a lecitin nélkülözhetetlenek a bőr hidratálásához, rugalmasságának megőrzéséhez és egészségének támogatásához. Az omega-3 zsírsavak fokozzák a bőr védelmét a környezeti hatásokkal szemben, míg a lecitin segít megelőzni a kiszáradást, és elősegíti a puha, sima bőr megőrzését.