Törzsvásárlói pontrendszer

Webáruházunkban a regisztráció nem kötelező, rendelését regisztráció nélkül is elküldheti.
A Törzsvásárlói hűségpont és kuponrendszerben való részvétel viszont csak regisztrációval lehetséges.

 

Törzsvásárlói pontrendszer

Minden regisztrált visszatérő vásárlónknak 1%-10% közötti kedvezményt biztosítunk pontrendszer formájában. A Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén.

 

-10% törzsvásárlói kedvezmény!

A Törzsvásárlóknak termékkategóriában lévő termékek esetén 10% a törzsvásárlói kedvezmény mértéke.

Példaként, 10.000 Ft vásárlás után 1.000 pont kerül jóváírásra az egyenlegén, amely 1.000 Ft kedvezményt jelent. A kapott pontok a következő vásárlások alkalmával bármikor felhasználhatóak, és minden vásárlás után újabb pontok kerülnek jóváírásra. Ezek a kedvezmények csak a kiemelt termékek esetén érvényesek.

A Törzsvásárlóknak termékkategóriában többek között az alábbi népszerű prémium termékek találhatóak meg:

A kiemelt termékeken kívül minden más termék vásárlása esetén 1% törzsvásárlói kedvezményt írunk jóvá pont formájában a törzsvásárlói pontegyenlegén.

 

Jóváírás folyamata

A Törzsvásárlói pontrendszerben való részvételhez regisztráció szükséges. Regisztráció és bejelentkezés után minden terméknél láthatja, hogy az adott termék megvásárlásával mennyit pont kerül jóváírásra az egyenlegén. Amennyiben bejelentkezés nélkül küldi el a rendelését, a pontok nem kerülnek jóváírásra.

A Kosár és Pénztár oldalakon rendszerünk kiírja, hogy mennyi pont kerül jóváírásra az aktuális rendelés elküldésével, ill. mennyi pontot tud beváltani az egyenlegéről. A Fiókom oldalán Törzsvásárlói Pontok menüpontjában ellenőrizheti a törzsvásárlói pontjainak az aktuális egyenlegét, a jóváírások és a beváltások részleteit.

Az elküldött rendelések után járó pontok jóváírása a rendelés állapotának teljesített státuszra való átállításakor kerül rögzítésre. A pontok jóváírása és felhasználása csak az interneten leadott rendelések alkalmával lehetséges.

 

Lejárat

A törzsvásárlói pontok lejárata 90 nap, azaz 3 hónapon belül a pontjait fel kell használnia, ezt követően a pontok törlődnek.

A törzsvásárlói pontrendszer 2021. október 6. 16.00 órakor lépett életbe, visszamenőlegesen nem érvényes, és csak regisztrált vásárlók részére érhető el.

 

Gyűjtse a pontokat, és éljen a kedvezményekkel!
Köszönjük vásárlását!